Σταύρος & Νεφέλη

277 Views

Ο Σταύρος και η Νεφέλη ήταν, για εμάς, ένα ζευγάρι-εμπειρία!

Με πείσμα και πολλή αγάπη, στις 24 Σεπτεμβρίου του 2022, αποφάσισαν να παντρευτούν έπειτα από 2 προσπάθειες που δεν ευδοκίμησαν, λόγω Covid, όμως έδωσαν χώρο στην δημιουργία μίας πανέμορφης οικογένειας με την προσθήκη του νέου μέλους, της Αφροδίτης!

Η τρίτη, και τυχερή, φορά, τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο, αφού φυσικά προηγήθηκαν γλέντια τρικούβερτα. Και όταν λέμε γλέντια εννοούμε την προετοιμασία της Νεφέλης στη σουίτα του Domotel Xenia Volos μαζί με αναρίθμητες φίλες της, πολύ χορό, αλκοόλ και μπαλόνια αλλά και την προετοιμασία του Σταύρου στο σπίτι του με πούρα και παραδοσιακό ξύρισμα από τους φίλους του!

Στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, η Νεφέλη έφτασε με άμαξα ενώ ο Σταύρος την περίμενε κρατώντας στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους. Σε όλο το μυστήριο και μέχρι το τέλος, η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Βεγγαλικά και μπαλόνια, με θέα τη θάλασσα, δημιούργησαν τον πιο γιορτινό οιωνό γι’αυτό που ερχόταν στη συνέχεια…

Στο after wedding party που επίσης έγινε στο Domotel Xenia Βόλου, «έπαιξε» η πρόταση γάμου που είχε γίνει στο Λας Βέγκας βεβαίως βεβαίως, και τους άφησε όλους συγκινημένους. Το ζευγάρι έκανε είσοδο συναυλίας, υπό τους ήχους του Νίκου Μακρόπουλου και ξεσήκωσε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! Ο πρώτος χορός ήταν οικογενειακή υπόθεση, με τους τρεις τους να χορεύουν αγκαλιά. 

Γονείς και φίλοι από Ελλάδα και εξωτερικό, συγκινημένοι, γέμισαν τις κάμερες μας ευχές καθώς περίμεναν αυτό το γάμο πως και πως! Φυσικά με αυτούς τους δύο ζευγάρι, το πάρτι εξελίχθηκε σε τρέλα ενώ τα υπόλοιπα φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο…

Σταύρο και Νεφέλη, ευχόμαστε πάντα να έχετε γύρω σας τόσους πολλούς ανθρώπους να σας αγαπούν και αυτή την αστείρευτη όρεξή σας για ζωή, να την μεταδώσετε στην Αφροδίτη σας! 

Πελάτης

Σταύρος & Νεφέλη

Τοποθεσία

Βόλος

Τελετή

Άγιος Κωνσταντίνος & Ελένη - Βόλος

Ετοιμασίες

Domotel Xenia Volos

Πάρτι

Domotel Xenia Volos

Ημερομηνία

Σεπτέμβριος 2022

Φωτογράφος

www.passionforweddings.gr

hair styling

www.beautyvolos.gr

Date

1 February 2023