Σκύρος – Γάμος & Βάπτιση

819 Views

Ένας υπέροχος γάμος και μία ακόμη πιο υπέροχη βάφτιση στο νησί της Σκύρου, όπου ο Βασίλης και η Νικολέτα γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από 6 χρόνια.

Επέστρεψαν λοιπόν “στον τόπο του εγκλήματος” με τα γραφικά σκηνικά μέσα στο πράσινο και τη θέα από κάθε σημείο του νησιού να τους συντροφεύουν σε όλο το ταξίδι του γάμου τους και της βάφτισης των διδύμων κοριτσιών τους.

Ένα νέο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και δεκάδες φίλοι τους, ξεκίνησαν το ταξίδι της γαμήλιας τελετής από το προηγούμενο βράδυ σε γνωστό μπαρ της Σκύρου όπου τα ποτά τους «τόνωσαν» όλους για την επόμενη, επική ημέρα που επρόκειτο να έρθει.

Το επόμενο πρωί γαμπρός, νύφη και φίλοι, όλοι με παιχνιδιάρικη διάθεση κατευθύνθηκαν προς την εκκλησία του νησιού. Εκεί έγινε η γαμήλια τελετή με τα πρόσωπα όλων να λάμπουν από χαρά, ενώ ακολούθησε και η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του ζευγαριού.

Στο τέλος του γάμου φυσικά, οι καλεσμένοι άδειασαν τόνους ρυζιού πάνω στο ευτυχισμένο και αγκαλιασμένο ζευγάρι!!!

Πριν το γλέντι, προηγήθηκε μια extra ρομαντική after wedding φωτογράφιση, με φόντο τη δύση του ηλίου από το μπαλκόνι της εκκλησίας.

Στο γλέντι έγινε απλά πανικός! Βότκες, τραπέζια, καρέκλες, ευχές και έξω καρδιά άνθρωποι! Βασίλη και Νικολέτα σας ευχόμαστε να ξεχειλίζετε πάντα από έρωτα και τρέλα και να έχετε μια καλότυχη και γερή οικογένεια.

Πελάτης

Βασίλης & Νικολέτα

Τοποθεσία

Σκύρος

Δεξίωση

Αγ. Πέτρος

Ημερομηνία

Σεπτέμβριος 2019

Date

7 August 2020