Δημήτρης & Νατάσα – Πύργος Μαντάνια – the day after

852 Views

Το συγκεκριμένο after wedding βίντεο θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «χίλια φιλιά» γιατί με τόση αγάπη που υπήρχε στην ατμόσφαιρα, η Νατάσσα και ο Δημήτρης δεν σταμάτησαν να φιλιούνται ούτε λεπτό!
Μετά το γάμο τους στον Άγιο Τρύφωνα στο βολο, ο Δημήτρης και η Νατάσσα επέλεξαν να γυρίσουν το βίντεο της επόμενης ημέρας από το γάμο τους στο ομιχλώδες, καταπράσινο τοπίο της Καλαμπάκας και με φόντο τον γραφικό πύργο Mantania Tower Hotel.
Σε ένα τοπίο σαν παραμύθι, γιόρτασαν την αγάπη τους σαν να ήταν ένα καλοφυλαγμένο μυστικό στην καρδιά του δάσους μακριά από το χρόνο και κάθε τι ασήμαντο.
Η Νατάσσα θύμιζε αερικό με το νυφικό να κάνει αντίθεση στο πέτρινο φόντο του Mantania Tower hotel ενώ ο Δημήτρης, μάρτυρας της ομορφιάς της, δε σταμάτησε να την κοιτάζει τρυφερά.
Έπαιξαν στο γρασίδι σαν μικρά παιδιά, αντάλλαξαν φιλιά στο ψηλότερο μπαλκόνι του πύργου και χόρεψαν ανέμελα δίπλα στο ποτάμι, γιορτάζοντας το κάθε λεπτό.
Νατάσσα και Δημήτρη… σας ευχόμαστε ολόψυχα να είναι η αγάπη σας απόρθητη σαν πύργος, ολάνθιστη σαν τη φύση και να περνάτε τις γέφυρες της ζωής σας μαζί, χέρι-χέρι.

Πελάτης

Δημήτρης & Νατάσα

Τοποθεσία

https://mantania.gr/

Date

10 December 2020