Η Βάπτιση την Αντωνίας στην Άφησσο Πηλίου

892 Views

Ένα ζεστό απόγευμα του Σεπτεμβρίου, χαρούμενοι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, μαζεύτηκαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Άφησσο Πηλίου για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη στιγμή της πιο γλυκιάς, μικρής μπουρμπουλήθρας που πλέον λέγεται Αντωνία.

Αυτό το όμορφο πλασματάκι με το μεγάλο του ροζ φιόγκο, το πανέξυπνο μουτράκι, και αυτά τα μεγάλα, γεμάτα απορία, μάτια, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων των καλεσμένων που την πλησίαζαν για να της «κλέψουν» έστω και ένα μικρό χαμογελάκι.

Πιο πίσω φαίνονται να περιμενουν καρτερικά οι νονοι της Πάνος Καμμένος και Ελενα Τζουλη για να παίξουν έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της ζωής τους και της ζωής της Αντωνίας.

Από την αγκαλιά της συγκινημένης μαμάς της, βρέθηκε στην αγκαλιά της λαμπερής νονάς της, συνοδοιπόρο της σε αυτό το ταξίδι προς το Χριστιανισμό.

Σίγουρα έκλαψε λίγο αλλά ηρέμησε απευθείας όταν η πνευματική της μητέρα την πήρε με ασφάλεια στα χέρια της. Το τραπέζι της βάφτισης, πραγματοποιήθηκε στο ομορφότερο μπαλκόνι του Πηλίου, το ξενοδοχείο Karavia lux inn με θέα τον κόλπο του Παγασητικού και το ηλιοβασίλεμα, υπό τη μελωδική συνοδεία του ατμοσφαιρικού σαξόφωνου.

Εκεί, οι καλεσμένοι έγραψαν τις πιο ζεστές ευχές τους για τη μικρή Αντωνία, πάνω σε λευκά μπαλόνια τα οποία άφησαν προς τον ουρανό.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα, η μικρή Αντωνία να δίνει νόημα στη ζωή σας και εσείς στη δική της για όλα τα χρόνια που θα έρθουν.

Να σας ζήσει!

Πελάτης

Γιώργος & Χριστίνα

Τοποθεσία

Άφησσος - Πήλιο

Εκκλησία

Αγία Μαρίνα

Δεξίωση

Karavia lux inn

Date

9 October 2020