Δημήτρης & Ιωάννα – Ημέρα Γάμου

547 Views

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά του Αγίου Γεωργίου Αγριάς ένα ανοιξιάτικο απόγευμα του Μαΐου, για να σφραγίσουν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και παρευρισκόμενων.

Στην προετοιμασία τους πριν το γάμο, η πανέμορφη Ιωάννα πολύ ευσυγκίνητη, γιόρτασε  αυτή την όμορφη ημέρα της ζωής της χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς με τους συγγενείς και φίλους της. Δεν έλειψαν δε τα πειράγματα από τις φίλες της, καθώς από την τόση συγκίνηση, παραλίγο να χαλάσει το νυφικό της μακιγιάζ!

Σε αντίθεση, οι φίλοι του Δημήτρη ξύρισαν το γαμπρό και τον γέμισαν από πάνω μέχρι κάτω με αφρούς ενώ οι μπύρες δεν σταμάτησαν να έρχονται!!!

Στην εκκλησία, η νύφη έφτασε με ένα όμορφα στολισμένο βαρκάκι και οι φίλοι του Δημήτρη την υποδέχθηκαν με καπνογόνα και ποδοσφαιρικά συνθήματα, που δε θα μπορούσαν να λείπουν από το γάμο ενός ποδοσφαιρόφιλου όπως ο Δημήτρης!

Πολύ ερωτευμένοι, με θέα τη θάλασσα, βγήκαν από την εκκλησία και γιόρτασαν την ημέρα τους σε ένα γλέντι με πολύ χορό και πολλά χαμόγελα!

Δημήτρης και Ιωάννα, με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο και ευχόμαστε ολη σας η ζωή να είναι γεμάτη απο αστείρευτη αγάπη!

Πελάτης

Δημήτρης & Ιωάννα

Τοποθεσία

Αγριά - Μαγνησίας

Τελετή

Άγιος Γεώργιος

Date

22 September 2021