Βγαίνουμε αγορά, Ψωνίζουμε τοπικά

819 Views

«Βγαίνουμε αγορά-ψωνίζουμε τοπικά» είναι το κεντρικό μήνυμα μεγάλης καμπάνιας στήριξης της τοπικής αγοράς με προωθητικές ενέργειες στον τοπικό Τύπο και τα social media που πραγματοποιούν από κοινού το Επιμελητήριο Μαγνησίας και οι δύο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού.

Η στήριξη της τοπικής αγοράς άλλωστε στην παρούσα φάση είναι η μόνη βασική προτεραιότητα των επαγγελματικών φορέων, καθώς η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας θα επέλθει μόνο με την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την στήριξη μόνο τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε αυτήν άλλωστε τη φιλοσοφία βασίζεται και το “story” του διαφημιστικού spot που προβλήθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (αίθουσα Αμοιρόγλου) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος του Τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου και εμπνευστής του project Θέκλα Καμμένου, η Δωροθέα Καναβιτσά, Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΜ και ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων Κώστας Τσουράπας.

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας οι ίδιοι οι επαγγελματίες της περιοχής που καλούν τον καθένα καταναλωτή ξεχωριστά να συνδράμει από την δική του πλευρά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας στηρίζοντας την τοπικά αγορά και τις βολιώτικες υπηρεσίες.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι συντελεστές του spot είναι:

Σκηνοθεσία : Γιώργος Λάγδαρης

Σενάριο : Θέκλα Καμμένου // Γιώργος Λάγδαρης

Κάμερα: Απόστολος Χουλιαράς

Μοντάζ: Εικόνα και Ηχος

Voice Over : Μένια Παπαδημητρίου

Γραφίστας-Δημιουργικό: Σταμάτης Παπαδήμος.

Στα γυρίσματα του spot συμμετείχαν σε ρόλο ηθοποιών οι καταστηματάρχες που εκπροσωπούν και τα τέσσερα τμήματα του επιμελητηριακού φορέα: Ελίνα Ζήση – La Poupee Boutique,

Nίκη Αγριδοπούλου – DTales Jewel Design, Αποστόλης Φιλίππου – Πωλήσεις Δερμάτινων Ειδών – επιδιορθώσεις υποδημάτων,

Παντελής Γιαννόπουλος – Κομμωτήριο (Πρόεδρος Κομμωτών)

Μαρία Τσελεπή – Χρηστάκη – Γλυκισματοποιείον (Πρόεδρος Ζαχαροπλαστών), Απόστολος Παππάς – Βολιώτικη Πιλοποιία και

Βασίλης Κωστόπουλος – Cafe De Flore.

Η διάχυση του μηνύματος θα επιτευχθεί με την προβολή του spot

και στους τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανθεσσαλικής εμβέλειας, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής μας, στον τοπικό Τύπο, στα sites, αλλά και στα social media.

Ταυτόχρονα, σχετική αφίσα θα αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε όλα τα καταστήματα της περιοχής που ανήκουν είτε στο Επιμελητήριο, είτε στις Ομοσπονδίες των επαγγελματοβιοτεχνών που ενωμένοι ζητούν την στήριξη των καταναλωτών της Μαγνησίας.

 

Πελάτης

Επιμελητήριο Μαγνησίας

Διεύθυνση φωτογραφίας

Απόστολος Χουλιαράς

Σκηνοθεσία

Γιώργος Λαγδαρης

Date

21 July 2020